kaupunginvaltuutettu 2017

Vuoden 2017 kuntavaaleissa minut valittiin Rovaniemen kaupunginvaltuustoon! Sain yli 300 ääntä, kiitos niistä jokaisesta! Tehdään yhdessä reilu muutos, rakennetaan Rovaniemestä moderni kaupunki!

Kanssani valtuustossa ovat Jorma Kuistio ja Anna Suomalainen. Rovaniemellä oli ehdolla yhteensä 22 upeaa vihreää ehdokasta! Lue lisää täältä!

Nykyisin toimin vihreän valtuustoryhmän puheenjohtajana ja liikelaitosten johtokunnan jäsenenä. Lisään pian tänne valtuustoaloitteet kaudelta 2017-2021.

Täältä voit lukea lisää ajastani valtuustossa kaudella 2012-2017:
Katutaide -aloitteeni etenee!
Mielenosoitus kaupungintalolla.
Kaupunkipyörä -aloitteeni Ylellä.
Jakamistalous -aloitteeni Maikkarilla.

VAALITEEMANI 2017

FEMINISMI.

Rovaniemen tulee olla yhdenvertainen ja turvallinen kaupunki meille kaikille. Meidän tulee toimia rasismin vastaisesti, parantaa kaikkien sukupuolien välistä tasa-arvoa ja ottaa huomioon erilaisten vähemmistöjen asema.

YMPÄRISTÖ-, YRITTÄJÄ- JA OPISKELIJAYSTÄVÄLLINEN KUNTA.

Rovaniemestä tulee tehdä hiilineutraali kunta, joka kannustaa puhtaaseen energiaan, päästöttömyyteen ja kiertotalouteen. Matkailun ja muiden elinkeinojen edellytyksiä on parannettava – Rovaniemi kaipaa uutta yrittäjyyttä. Rovaniemeä on kehitettävä niin, että se olisi tulevaisuudessa koti yhä useammalle. Nuorten ja opiskelijoiden viihtyvyys ja hyvinvointi tulee nostaa päätöksenteon keskiöön.

MODERNI KAUPUNKI.

Rovaniemeä tulee kehittää modernina kaupunkina, jossa on toimiva liikenne ja elävää kulttuuria.