Miikka Keränen

 

Kauppatieteiden kandidaatti, kirkkovaltuutettu, kaupunginvaltuutettu.
Ehdolla EUROOPAN PARLAMENTTIIN.

äänestä vapaasti! 239!

Euroopan unioni on onnistunut luomaan vakautta ja vaurautta maailmaan. Nyt kuitenkin tarvitaan myös lisää vihreyttä ja vapautta: Olen ehdolla Euroopan parlamenttiin, koska nyt tarvitaan reilua muutosta.

EU:n on edistettävä ihmisoikeuksia, yhdenvertaisuutta ja rauhaa kaikkialla maailmassa. EU:n on oltava turvallinen koti kaikenlaisille ihmisille, myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville. EU:n on turvattava nuorten tulevaisuus. EU:n on pysäytettävä ilmastokriisi ja luonnon monimuotoisuuden tuhoutuminen.

Olen vastuullisesta liiketoiminnasta gradua kirjoittava kauppatieteilijä, opintonsa aloittanut tuleva vaatetussuunnittelija sekä leipuri-kondiittori. Olen avoimesti homoseksuaali kirkkovaltuutettu ja vihreä kaupunginvaltuutettu. Olen feministi, joka haluaa laittaa kaapit paskaksi. Olen federalisti, joka haluaa elää unionissa, joka ratkoo globaaleja ongelmia.

Tasa-arvo ja tulevaisuus tarvitsevat puolustajansa. Äänestä vapaasti!

Lue lisää: Eurovaalit 2019

Tutkinnot

  • Rovaniemen ammattilukio 2011: Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori ja ylioppilas
  • Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu, Mikkelin kampus 2015: Kauppatieteiden kandidaatti, Bachelor of Science in Economics and Business Administration (BScBA)

Koulutus

  • Tampereen yliopisto, vastuullisen liiketoiminnan maisteriohjelma, kauppatieteiden maisteri (KTM). Pro gradu -tutkielma puuttuu.
  • Lapin ylipisto, yhteiskuntatieteiden tiedekunta, johtaminen, yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM). 
  • Lapin yliopisto, taiteiden tiedekunta, vaatetussuunnittelu