Esittely

Miikka Markus Keränen

Pohtiva toimija

Keranen_2015

Olen keväällä 1991 syntynyt nuorukainen Rovaniemeltä. Ainainen lapinpoika, joka sannoo mie ja puhhuu murteella. Olen opiskelija, homoseksuaali, seurakuntanuori ja vihreä.  Rakastan luontoa, historiaa, leivontaa ja musiikkia. Taistelen ihmisoikeuksien ja planeettamme puolesta.

Lusikkalaatikossani aterimet ovat järjestyksessä haarukat, veitset ja lusikat, eli haa-vei-lu. Se kiteyttääkin osuvasti luonteeni ja persoonani: olen parantumaton haaveilija. Mutta mikä erottaa minun tuikitavallisesta taivaanrannan maalarista on se, että en vain haaveile ja pohdiskele, vaan myös toimin.

Haaveilen suuria – haluan muuttaa maailmaa. Siksi olen määrätietoinen, kunnianhimoinen ja uuttera. En luovuta helpolla, vaan yritän ja oivallan. Haaveilen maailmasta, joka on puhdas, reilu ja onnellinen. Maailmasta, jossa kaikista pidetään huolta. Maailmasta, jossa ympäristöstä kannetaan vastuuta. Maailmasta, jossa kaikki saavat rakastaa ja nauraa.

Siksi olen mukana politiikassa – jotta voisin parhaiten toimia haaveideni toteuttamiseksi.  Politiikka ilman haaveita, arvoja tai päämääriä on vain kylmää byrokratiaa. Sellaista politiikkaa minä en tee.

Näillä sivuilla voit tutustua tarkemmin